LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Curtea Constituţională a respins sesizarea lui Tăriceanu în dosarul Belina, constatând că nu există conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi Ministerul Public

Postat la 23 noiembrie 2017 25 afişări

Judecătorii Curţii Constituţionale au respins, cu unanimitate de voturi, sesizarea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în cazul Belina, Curtea constatând că nu există conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi Ministerul Public.

Curtea Constituţională a respins sesizarea lui Tăriceanu în dosarul Belina, constatând că nu există conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi Ministerul Public

”Curtea, cu unanimitatea voturilor celor prezenţi, a respins sesizarea şi a constatat că nu există un conflict de natură constituţională între Guvernul României şi Ministerul Public”, a declarat preşedintele CCR, Valer Dorneanu.

Au fost şapte voturi exprimate în ceea ce priveşte sesizarea făcută de către preşedintele Senatului, nepronunţându-se Maya Teodoroiu şi Ştefan Minea care au lipsit de la deliberările pe această sesizare care au avut loc săptămâna trecută.

Pe 16 noiembrie, Dorneanu a precizat, răspunzând unei întrebări, că decizia se va lua în cvorum de 7 judecători, în condiţiile în care 2 judecători au lipsit la acea şedinţă. „Bineînţeles. Cei doi (Maya Teodoroiu şi Ştefan Minea, n.r.) care au lipsit azi nu vor participa la dezbateri data viitoare”, a spus Dorneanu.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curte,
sesizare,
refuz,
conflict,
minister,
natura,
public,
respingere,
cc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.