Curajoşi. Doi români au împiedicat un jaf în centrul Londrei: ”Unul i-a pus piedică, celălalt l-a legat”

Postat la 18 octombrie 2017 102 afişări

Doi români sunt eroi în Marea Britanie după ce au împiedicat un jaf care avea loc în mijlocul Londrei. Cei doi români munceau în zonă când au observat cinci indivizi care spărgeau vitrina unui magazin de bijuterii şi ceasuri.

Curajoşi. Doi români au împiedicat un jaf în centrul Londrei: ”Unul i-a pus piedică, celălalt l-a legat”

Românii l-au pus la pământ pe unul dintre hoţi, l-au legat la mâini şi l-au predat poliţiei. Complicii lui au fugit fără să apuce să fure nimic, informează stirileprotv.ro.

Secvenţele s-au petrecut în miezul zilei, chiar în centru Londrei. Şase indivizi cu scutere şi înarmaţi cu unelte au început să spargă vitrina unui magazin de bijuterii şi ceasuri. O echipă de muncitori din care făceau parte şi doi români a intervenit când au văzut că hoţii vor să fugă.

Martor la întreaga scenă a fost un alt român care ne-a povestit cât de curajoşi au fost cei doi conaţionali:

”Un român mai micuţ de statură l-a prins din spate şi i-a pus piedică. În momentul când i-a pus piedică, a venit altul, alt român mare, cam la 1,90 metri, făcut bine, l-a prins de mâini şi l-a legat. După care imediat, în două minute, două minute jumate, a apărut poliţia s-au ridicat cu elicopterele să-i caute pe ceilalţi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.