Cupa Mondială din Brazilia: LISTA liderilor mondiali care vor asista la ceremonia de deschidere

Postat la 12 iunie 2014 55 afişări

Doisprezece din cei 21 de lideri mondiali aşteptaţi în Brazilia cu ocazia Cupei Mondiale vor asista, astăzi, la ceremonia de deschidere a turneului şi la primul meci, dintre selecţionata ţării gazdă şi Croaţia, alături de preşedinta braziliană Dilma Rousseff.

Cupa Mondială din Brazilia: LISTA liderilor mondiali care vor asista la ceremonia de deschidere

 În tribuna oficială se vor afla, la Arena Corinthians din Sao Paulo, şi secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, şi preşedintele FIFA, Joseph Blatter.

În total, 21 de preşedinţi, şefi de guvern şi capete încoronate se vor afla în Brazilia pentru Cupa Mondială, între care şi liderul rus Vladimir Putin, cancelarul german Angela Merkel şi prinţul Albert de Monaco.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cupa-mondiala-din-brazilia-lista-liderilor-mondiali-care-vor-asista-la-ceremonia-de-deschidere-12742796
12742796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.