Anunţul de ultimă oră făcut de Kaufland. Este pentru prima oară în România când se întâmplă asta

Autor: Roxana Petrescu Postat la 22 octombrie 2016 2020 afişări

Kaufland, cel mai mare jucător din retailul alimentar, şi Renovatio, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de proiecte de energie regenerabilă din România, au realizat prima reţea de “benzinării” electrice din România, sub brandul Renovatio e-charge.

“Odată cu finalizarea infrastructurii pentru maşinile electrice pe coridorul Constanţa – Bucureşti – Timişoara - Arad, devine posibil să spargem barierele oraşului şi să părăsim zona de confort oferită de soluţiile de încărcare de la birou sau de acasă şi să parcurgem distanţe mari cu vehicule electrice între oraşele ţării”, a declarat Alexandru Teodorescu, CEO Renovatio.

Anunţul de ultimă oră făcut de Kaufland. Este pentru prima oară în România când se întâmplă asta

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
kaufland,
retea,
benzinarii,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.