Cum vom putea parcurge peste 300 de km în doar 30 de min

Postat la 21 iulie 2017 312 afişări

Inventatorul şi omul de afaceri Elon Musk, directorul companiilor SpaceX, Tesla şi Boring, a anunţat joi după-amiază că a primit aprobarea de a construi un tunel feroviar de viteză foarte mare (Hyperloop) între oraşele americane Washington DC şi New York.

Cum vom putea parcurge peste 300 de km în doar 30 de min

"Tocmai am primit aprobarea guvernamentală verbală pentru compania Boring în scopul construirii unui tronson subteran Hyperloop pe ruta New York - Philadelphia - Baltimore - Washington DC. Distanţa New York-Washington DC va fi parcursă în 29 de minute", a transmis Elon Musk prin Twitter joi după-amiază, potrivit NBC News.

"În centrul fiecărui oraş vor fi zeci sau mai multe ascensoare de acces", a adăugat Elon Musk.

Elon Musk nu a precizat din partea cărei autorităţi a primit aprobarea pentru acest proiect inedit. Departamentul Transporturilor şi Preşedinţia SUA nu au transmis deocamdată niciun comunicat pe această temă.

Citeşte mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.