Cum vede lumea un om care a ieşit din închisoare după 44 de ani. A fost uimit să vadă că toată lumea "avea fire în urechi" - FOTO ŞI VIDEO

Postat la 11 februarie 2016 27182 afişări

Cum vede lumea un om care a ieşit din închisoare după 44 de ani. A fost uimit să vadă că toată lumea "avea fire în urechi" - FOTO ŞI VIDEO

În 1971 a fost condamnat la închisoare. Avea doar 25 de ani, iar acum după  44 de ani a fost eliberat. Lumea, tehnologia era complet diferită la sfârşitul anilor 60, aşa că este perfect normal ca bătrânul în vărstă de 69 de ani să se minuneze de ceea ce vede în jur.

Într-un interviu pentru Al Jazeera, Otis Johnson a spus că a vizitat Times Square din New York şi a fost uimit să vadă că toată lumea "avea fire în urechi" şi că oamenii arătau ca agenţi CIA. În plus, a observat că oamenii "vorbeau singuri" cu telefoanele în mână şi a fost impresionant de panourile luminoase de pe clădiri.

"Am văzut că foarte mulţi oameni vorbesc singuri, apoi m-am uitat mai atent şi am observat că au ceva în urechi. Nu ştiu ce sunt chestiile astea, nu ştiu ce sunt aceste iPhone-uri. M-am gândit că toţi au devenit agenţi CIA sau ceva asemănător. Astă e singurul lucru la care m-am putut gândit. În anii 60-70 doar agenţii CIA aveau fire în urechi.", a mărturisit el.

Otis Johnson a fost condamnat pentru tentativă de omor a unui ofiţer de poliţie. La eliberarea din puşcărie Johnson a primit o carte de identitate, 40 de dolari şi două bilete de autobuz.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-vede-lumea-un-om-care-a-iesit-din-inchisoare-dupa-44-de-ani-a-fost-uimit-sa-vada-ca-toata-lumea-avea-fire-in-urechi-foto-si-video-14900699
14900699
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.