Cum va fi vremea weekendul acesta. ANM a emis o nouă avertizare

Postat la 08 iunie 2019 69 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, o avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale, vânt, vijelii şi grindină pentru estul Munteniei, sudul Moldovei şi Dobrogea, valabilă până la ora 21.00. Alte 20 judeţe şi Capitala sunt sub avertizare cod galben.

Cum va fi vremea weekendul acesta. ANM a emis o nouă avertizare

Meteorologii anunţă, într-o informare, că de sâmbătă de la ora 10.00 până marţi la ora 23.00, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor şi serilor.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anm,
weekend,
avertizare,
grindina,
vant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.