Cum va fi vremea în primele zile ale săptămânii, în Bucureşti şi în ţară

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 07 septembrie 2014 47 afişări

Luni, vremea va fi în general frumoasă şi mai caldă decât ar fi normal la această dată. Cerul va avea înnorări temporare în zonele montane, unde local, îndeosebi după-amiaza şi seara, vor fi averse în general slabe, dar şi în regiunile vestice, unde va ploua pe arii restrânse, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi trecătoare vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 3...5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 19...21 grade pe litoral.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade.

MARŢI

Vremea se va menţine în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele înregistrate în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza în zonele montane, iar în a doua parte a nopţii în nord-vestul teritoriului unde pe arii restrânse vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 4...6 grade în depresiunile intramontane şi 18...20 de grade pe litoral.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-va-fi-vremea-in-primele-zile-ale-saptamanii-in-bucuresti-si-in-tara-13221011
13221011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.