Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii

Postat la 25 octombrie 2021 23725 afişări

Cum se intră în magazinele Lidl, din 25 octombrie. Ce trebuie să ştie clienţii

Conform noilor restricţii din România, intrate în vigoare pe 25 octombrie, pentru limitarea efectelor pandemiei, magazinele se închid de la ora 21:00, iar în centrele comerciale au acces doar persoanele ce deţin un certificat verde, care să ateste fie imunizarea prin vaccinare, fie trecerea prin boala COVID-19. În acest context, Lidl şi-a informat  clienţii săi în legătură cu, precizând regulile după care se va face accesul în aceste magazin, începând de luni.

Astfel, clienţii Lidl nu au nevoie de certificat verde aşa cum au specificat chiar reprezentaţii magazinului. Mai mult, reprezentanţii Lidl au explicat că, astfel, nu se încalcă nicio măsură a autorităţilor.

„Bună! Te asigurăm că respectăm legislaţia, iar conform HG 1090/2021 cu modificările ulterioare în vigoare, accesul în magazinele noastre nu este condiţionat de prezentarea unui document. Mulţumim”, este anunţul transmis de Lidl celor care au întrebat, pe Facebook, dacă pot intra în magazin fără certificat verde.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lidl,
intrare,
magazine

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.