Cum se fură iarbă cu Mercedesul dintr-o rezervaţie naturală din România

Postat la 14 mai 2018 507 afişări

Doi tineri au venit cu un Mercedes Benz în Rezervaţia Dealul Repedea, de lângă Iaşi, pentru a fura gazon.

Cum se fură iarbă cu Mercedesul dintr-o rezervaţie naturală din România

Cei doi au fost surprinşi de un ieşean care a postat imaginile pe Facebook, după ce a chemat poliţia.

Pe Facebook, Cezar Aanicăi a scris: „Priviţi şi cruciţi-vă la ce grad de incalificabilă mizerie morală s-a ajuns! Să furi iarbă din Rezervaţia Dealul Repedea, chiar de deasupra grotelor! Am anunţat poliţia prin 112 şi le-am pus la dispoziţie fotografiile.

Din păcate, la sosirea echipajului (cam la 7-10 minute) respectivii fugiseră, dar măcar pot fi identificaţi. Eu aş prefera să nu le dea amendă, ci să mă lase să le jupoi pielea de pe braţe. Atat doar!“

„Gazonul rulou e cam 15-18 lei/mp. La ce suprafata au belit ei acolo ar fi o valoare (maxima!) de 100 de lei. In cat timp insa se va reface suprafata aceea e greu de spus. Eu chiar apreciez ca e posibil sa NU se refaca deloc pentru ca stratul vegetal acolo este foarte subtire, chiar si de 4-5 cm(!) in unele zone, dedesubt fiind piatra!

Asta e o forma foarte grava de distrugere si furt chiar din rezervatie si pentru care nu trebuie sa existe nici un fel de clementa”, a mai scris ieşeanul revoltat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.