Cum se circulă în Bucureşti în lipsa camerelor video şi a poliţiei: Şoferii nu ţin cont de garduri şi depăşesc în staţiile de tramvai, pe lângă călători

Postat la 19 martie 2019 47 afişări

Gardurile nu reuşesc să oprească şoferii din Capitală în a intra pe linia de tramvai în zona de sud a Capitalei, iar mulţi dintre aceştia ajung chiar să depăşească tramvaiele sau alte maşini pe linia de pe contrasens, în dreptul refugiilor, punând astfel în pericol călătorii care aşteaptă mijlocul de transport în comun.

Cum se circulă în Bucureşti în lipsa camerelor video şi a poliţiei: Şoferii nu ţin cont de garduri şi depăşesc în staţiile de tramvai, pe lângă călători

Spre deosebire de oraşele civilizate din Vest, în Bucureşti nu există camere video pentru supravegherea traficului şi care să permită sancţionarea şoferilor. Astfel că, dacă pe sectorul respectiv de drum nu este prezent un echipaj de poliţie, şoferii nu sunt sancţionaţi. Linia de tramvai de pe Şos. Olteniţei dispune de delimitare prin garduri metalice, însă pe sectorul dinspre Eroii Revoluţiei nu mai sunt montate, astfel încât maşinile intră prin sectorul cu gard şi depăşesc coloanele inclusiv prin dreptul a două staţii de tramvai.

 

Prin depăşirea coloanei, cei care revin înapoi pe banda de rulare îi forţează pe ceilalţi participanţi la trafic să frâneze, contribuind masiv la blocarea traficului pe acel drum.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
refuz,
soferi,
tramvai

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.