Cum să faci milioane de dolari vânzând pe Amazon produse cumpărate din China

Postat la 17 iunie 2017 2270 afişări

Alex Hudiţan, „mentorul” comunităţii românilor care vând prin intermediul Amazon.com, cel mai mare retailer online din lume, a depăşit anul trecut o cifră de afaceri de un milion de dolari din vânzarea de produse pe platforma gigantului american.

Cum să faci milioane de dolari vânzând pe Amazon produse cumpărate din China

„La început am urmat un curs şi am învăţat de acolo cum poţi să iei produsele din China şi le vinzi pe Amazon în Statele Unite. Ne-am adunat cinci băieţi, ne-am pus pe treabă, ne-am ajutat reciproc şi ne-am gândit cât de bine ar fi să-i ajutăm şi pe alţii să vândă pe Amazon. Aşa a crescut comunitatea”, a declarat Alex Hu­di­ţan, prezent în cadrul emisiunii de business ZF Live.Cursul Amazon Set Up du­rează 14 săptămâni, timp în care do­ri­torii pot învăţa practicând cum să vândă produsele, susţine el.

„Mai întâi le aratăm cum să căute produsul, folosind nişte criterii prestabilite. Apoi trecem la următorul modul, care constă în a vorbi cu furnizorul din China. Urmează lis­tarea produsului pe Amazon, le ară­tăm tot ce ţine de poze, descriere şi aşa mai departe, iar ultimul modul este partea de lansare. Nu poţi să pui un produs acolo şi să speri să se vândă. Este o strategie pe care noi o folosim de trei ani cu succes”, explică Alex Hudiţan.

„Am ajuns la furnizor prin alibaba.com. Totul se întâmplă online. Prima dată cerem nişte mostre de la mai mulţi furnizori pe care ni le trimit în România, le analizăm şi alegem produsul care ne place cel mai mult. Transportul unui singur produs costă între 50 şi 80 de dolari, dar se pot face optimizări.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.