Cum să câştigi la loto folosind sistemul matematicianului român care a câştigat marele premiu de 14 ori

Postat la 06 decembrie 2018 28496 afişări

Cum să câştigi la loto folosind sistemul matematicianului român care a câştigat marele premiu de 14 ori

Şansele unei persoane de a câştiga la loto sunt de una la 14 milioane. Matematicianul Stefan Mandel a găsit formula pentru a învinge statistica.

Mandel a câştigat de 14 ori marele premiu, încasând peste 30 de milioane de dolari.

Stefan Mandel s-a născut în România şi trăieşte acum în Australia, fiind de profesie matematician. El a creat o formulă aproape perfectă pentru a învinge loterie.

Mandel a câştigat marele premiu în România, după care a emigrat alături de familie în Australia. Sistemul era diferit la Antipozi, aşa că matematicianul a avut nevoie de câteva luni pentru a adapta formula.

Deşi oficialii nu au descoperit nimic ilegal în formula sa de joc, s-a considerat că ceea ce făcea Mandel încălca "spiritul jocului"; prin urmare, autorităţile au emis o serie de legi pentru a-l bloca.

Stefan Mandel a reuşit să mai câştige o dată marele premiu, la loteria din Virginia, Statele Unite. El a câştigat peste 30 de milioane de dolari în total.

Vezi în pagina următoare cei 6 paşi prin care Mandel a reuşit să câştige de 14 ori la LOTO

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
victorie,
gasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.