Cum s-a ales o femeie din Marea Britanie cu dosar penal după ce a găsit 20 de lire pe jos

Postat la 03 martie 2017 132 afişări

O femeie din Marea Britanie s-a ales cu dosar penal după ce a găsit pe jos 20 de lire pe care le-a luat şi le-a băgat în buzunar. Nicole Bailey, în vârstă de 23 de ani, nu s-a mai confruntat până acum cu acuzaţii de acest tip, nu are cazier judiciar, dar, cu toate acestea, din cauza unei bancnote a ajuns în faţa tribunalului acuzată fiind de furt.

Cum s-a ales o femeie din Marea Britanie cu dosar penal după ce a găsit 20 de lire pe jos

Iniţial, tânăra a negat că ar fi luat banii, dar după ce i-au fost prezentate înregistrările de pe camerele de supraveghere, aceasta şi-a recunoscut fapta. Banii aparţineau unui bărbat care tocmai îi primise rest după ce plătise nişte produse la un magazin. Atunci când şi-a dat seama că lipsesc, acesta s-a adresat personalului, însă bancnota era de negăsit, informează metro.co.uk.

Procurorul Ruth Bentley a declarat că vânzătorii s-au uitat pe camerele de supraveghere, iar pe imagini apărea o femeie care i-a ridicat de pe jos. Managerul a identificat-o ca fiind o clientă fidelă a magazinului. După ce mai întâi s-a declarat nevinovată, Bailey s-a răzgândit şi a pledat vinovată pentru furt, scrie Gândul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.