Cum poţi să câştigi o vilă de lux în Canada, pentru doar 25 de dolari. Câştigătorul trebuie să răspundă la o întrebare simplă

Autor: Andra Stroe Postat la 10 februarie 2019 9182 afişări

O femeie de origine canadiană, care deţine un conac în valoare de 1,7 milioane de dolari din Millarville, Alberta, a apelat la o metodă originală de a găsi un nou proprietar pentru locuinţa de lux, după ce a încercat în zadar să o vândă.

Cum poţi să câştigi o vilă de lux în Canada, pentru doar 25 de dolari. Câştigătorul trebuie să răspundă la o întrebare simplă

Alla Wagner locuieşte în casa de milioane cu două etaje, construită în stil georgian, care este amplasată lângă un iaz şi are vedere la munte încă din 2011, de când aceasta a fost ridicată. La începutul anului trecut, în urma unui accident care i-a afectat funcţiile locomotorii, Wagner a fost nevoită să scoată proprietatea de 5.000 de metri pătraţi la licitaţie, deoarece nu o mai putea îngriji. Ea a refuzat să facă modificări care ar fi ajutat-o să se deplaseze mai uşor în interiorul locuinţei, deoarece spune că „pentru mine, această casă ca o operă de artă şi nu vreau să îi compromit aspectul şi valoarea", citată de thestar.com.

După cinci luni de oferte care nu i-au fost pe plac, ea a venit cu ideea de a-şi oferi casa ca premiu printr-un concurs de eseuri.

Pentru o taxă de înscriere de 25 de dolari, 68.000 de participanţi pot trimite un scurt eseu în care să explice motivul pentru care consideră că ar fi cei mai potriviţi proprietar al casei.

Wagner declară că, în conformitate cu regulile sale de concurs, în cazul în care primeşte o ofertă solidă înainte de sfârşitul lunii ianuarie, concursul va fi anulat şi toţi banii vor fi rambursaţi. Ea povesteşte că ideea concursului i-a venit după ce fiica ei i-a povestit în 2015 despre un caz similar din Statele Unite.

Participanţii la concurs care se luptă pentru proprietate trebuie să-şi pună la încercare abilităţile de scriere creativă, deoarece sunt limitate la o singură pagină şi 350 de cuvinte. Wagner recunoaşte că va fi dificil să gestioneze peste 60.000 de eseuri, dar adaugă că nu are nimic de pierdut. Doritorii se pot înscrie online pe Write a Letter, Win a House.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
canada,
vila,
castigator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.