Cum pot românii să transforme cinci zile de concediu în 29 de zile de vacanţă anul acesta

Postat la 09 ianuarie 2017 498 afişări

Cum pot românii să transforme cinci zile de concediu în 29 de zile de vacanţă anul acesta

Anul 2017 aduce 14 zile libere pentru bugetari, prevăzute în Codul Muncii. Dintre acestea, 11 sunt în timpul săptămânii. De primele două zile libere, 1 ianuarie şi 2 ianuarie, fiecare persoană s-a bucurat cum a ştiut mai bine. Pentru restul zilelor libere rămase în calendar, specialiştii motorului independent şi gratuit de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro au analizat cele mai bune opţiuni prin care românii să le transforme în vacanţe prelungite către destinaţii de călătorie ieftine. 

 

Astfel, ei oferă câteva sfaturi prin care cinci zile de concediu se pot transforma în 29 de zile de vacanţă. Totodată, ei recomandă câteva de călătorie cu buget redus în funcţie de fiecare sezon.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
concediu,
codul muncii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.