Cum consumi mai puţin internet pe telefon. Setarea banală care îţi poate reduce consistent factura

Postat la 10 iulie 2014 3197 afişări

Cum consumi mai puţin internet pe telefon. Setarea banală care îţi poate reduce consistent factura

Browserul Google Chrome are în structura sa o opţiune de compresie a datelor care te ajută să nu depăşesti traficul din abonamentul contractat. Una dintre problemele curente ale clienţior care nu şi-au inclus în abonamentul de mobil trafic nelimitat este teama de a nu plăti mai mult decât estimaseră iniţial.

Clienţii care folosesc internetul de pe terminale mobile şi au un abonament cu trafic redus sau se află mereu pe punctul de a depăşi planul tarifar pot încerca un artificiu tehnic care funcţionează pe telefoanele cu sistem de operare Android.

Browserul Google Chrome este dotat cu o setare care face ca paginile să fie prelucrate pe serverele companiei şi ulterior să se încarce pe telefon. Avantajul este acela că se afişeaza o pagină care are un volum de date mai mic decat cel iniţial.

Iată paşii care trebuie urmaţi, potrivit yoda.ro: Deschizi browserul mobil Chrome. Intri in setari. Te asiguri ca "Reduce data usage" este pe ON.

Ce riscă firmele dacă  nu le permit accesul inspectorilor de la Consiliul Concurenţei?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
trafic,
mobil
/actualitate/cum-consumi-mai-putin-internet-pe-telefon-setarea-banala-care-iti-poate-reduce-consistent-factura-12921199
12921199
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.