Cum arată vedetele în viaţa privată. Portrete intime ale celebrităţilor de la Hollywood

Autor: Monica Stoica Postat la 30 decembrie 2016 161 afişări

Oamenii au o "persona" publică şi una privată. O mască. O personalitate falsă. Celebrităţi nu fac excepţie. Anne Hathaway, Sigourney Weaver, Ewan McGregor, Dakota Fanning, Lupita Nyong'o sunt câteva dintre starurile care au acceptat să fie fotografiate de Andrew H. Walker.

Oamenii au o "persona" publică şi una privată. O mască. O personalitate falsă care pune în umbră adevărul personal. Celebrităţi nu fac excepţie. S-ar putea crede că ştim cum sunt vedetele, după cum se afişează în filme sau videoclipuri, însă doar atunci când au ieşit din lumina reflectoarelor sinele lor adevărat este revelat.

Fotograful Andrew H. Walker a dorit să capteze cealaltă latură, mai puţin cunoscută a starurilor. Oferă o perspectivă diferită din care le putem privi pe vedetele noastre preferate de film şi pe muzicienii favoriţi.

Citiţi mai multe pe Mediafax

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VEDETE,
FOTOGRAFIE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.