Cum arăta sticla Coca-Cola Contur acum 100 de ani

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 februarie 2015 476 afişări

Compania Coca-Cola pregăteşte o serie de evenimente cu ocazul aniversării a 100 de ani de la lansarea sticlei Contur.

Cum arăta sticla Coca-Cola Contur acum 100 de ani

Campania Coca-Cola dedicată acestei aniversări speciale se va desfăşura pe parcursul anului şi va cuprinde noi spoturi TV, activare în mediul digital, precum şi o serie de expoziţii semnate de artişti contemporani din întreaga lume, precum Andy Warhol, Norman Rockwell sau Peter Blake, notează un comunicat al companiei.

Printre evenimentele organizate de companie se numără o expoziţie la Muzeul de Artă High, din Atlanta, Georgia, SUA, în cadrul căreia vor fi expuse, pentru prima dată în lume, două picturi originale ale lui Andy Warhol cu sticla Coca-Cola, precum şi alte 100 de lucrări şi fotografii originale, cu şi despre aceasta, dar şi prototipurile şi schiţele originale ale sticlei; o expoziţie itinerantă ce va vizita peste 15 ţări, parcurgând peste 62.000 km în jurul lumii, pentru a oferi consumatorilor o călătorie multisenzorială şi interactivă, ilustrând parcursul sticlei Contur Coca-Cola în arta şi cultura populară a ultimului secol; o călătorie interactivă ce le va oferi consumatorilor ocazia de a arunca o privire în Arhivele Coca-Cola din Atlanta, ce includ imagini şi informaţii despre brand-ul Coca-Cola şi sticla Contur Coca-Cola.

Brevetată pe 16 noiembrie 1915, sticla Contur Coca-Cola este o creaţie a Root Glass Company din Terre Haute, Indiana.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-sticla-coca-cola-contur-acum-100-de-ani-13898712
13898712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.