Cum arată staţiile de metrou de pe magistrala 5 - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 18 decembrie 2017 3410 afişări

Asociaţia Pro Infrastructură a vizitat de două ori, în ultimele zece zile, şantierul magistralei 5 de metrou, iar reprezentanţii Astaldi, constructorului principal, s-au declarat mulţumiţi de de lucrări şi sunt optimişti că termenul de final 2018 este fezabil pentru ei din punct de vedere constructiv.

„După vizita avută vineri, 8 decembrie, când am văzut stadiul pe Magistrala M5 de metrou în staţiile Eroilor 2, Academia Militară, Favorit, Tudor Vladimirescu, Parc Drumul Taberei şi Valea Ialomiţei, ieri am avut un nou maraton de aproximativ 5 ore pe şantier, fotografiind restul staţiilor: Orizont, Romancierilor, Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei”, a arătat, duminică, Asociaţia Pro Infrastructură.

Fotografiile au fost realizate de Asociaţia Pro Infrasctructura

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU STAŢIILE DE PE MAGISTRALA 5

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.