Cum arată stadioanele din Brazilia cu 50 de zile înainte de începerea campionatului mondial - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 28 aprilie 2014 320 afişări

Cu mai puţin de două luni înainte de începerea celui mai mare eveniment fotbalistic al planetei, Brazilia se află într-o cursă contra cronometru pentru a termina lucrările la noile stadioane.

Arena Corinthians din Sao Paula se află într-o stare îngrijorătoare - construcţia a fost întârziată după ce anul trecut un muncitor ţi-a pierdut viaţa, iar amenajările sunt departe de cum ar trebui să arate la data de 12 iunie, atunci când stadionul va găzdui primul joc, relatează Business Insider.

Opt din cele 12 stadioane sunt însă terminate şi par a fi de o condiţie extraordinară. Cele la care lucrările nu sunt încheiate se află în Sao Paulo, Porto Alegre, Curitiba şi Cuiaba, iar FIFA şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea.

Cum arată stadioanele din Brazilia cu 50 de zile înainte de începerea campionatului mondial - GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-stadioanele-din-brazilia-cu-50-de-zile-inainte-de-inceperea-campionatului-mondial-galerie-foto-12540067
12540067
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.