Cum arată soţia lui Pavel Bartoş. "Ea e cea mai mare calitate a mea"

Postat la 05 septembrie 2017 10325 afişări

Este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la noi, dar este foarte discret atunci când vine vorba despre viaţa lui personală.

Cum arată soţia lui Pavel Bartoş. "Ea e cea mai mare calitate a mea"

Anca (38 de ani) este soţia lui Pavel Bartoş şi mama celor trei fetiţe ale cuplului.

 

"Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru ca eu am fost plecat multa vreme, a stiut să le educe, a intretinut foarte frumos aceasta familie. Le tinem cu picioarele pe pamant, tocmai de asta n-am vrut scoala de fite, am vrut sa vada ca exista probleme, ca exista copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trait intr-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer optiuni. Le duc la pian, la dans, la inot. Cred ca pe la 15-16 ani vor sti ce drum isi doresc sa urmeze. E foarte important ca ele sa decida", marturisea prezentatorul intr-un interviu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sotie,
bartos,
calitate,
crestere,
viata,
cuplu,
fetite

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.