Cum arată si cât costă noul Ferrari - GALERIE FOTO

Postat la 24 august 2017 293 afişări

Când te saturi de California, te duci la Portofino.

Cum arată si cât costă noul Ferrari - GALERIE FOTO

Aşa s-o fi gândit Sergio Marchionne, şeful FCA. Ferrari are un statut privilegiat în acest context de business, aşa că probabil nu a fost decizia lui 100%. Pentru cei care au dubii, Portofino este un orăşel. O staţiune micuţă-micuţă în Italia, genul de loc în care ai vrea să te retragi pe la 40 de ani cu câteva milioane de euro şi acolo să rămâi pe veci.

E un fel de preRai. Maşina asta nouă, Ferrari Portofino, este următorul California. Încap 4 oameni în el şi are un plafon retractabil din material solid. Maşina care se va lansa în văzul lumii la Salonul Auto de la Frankfurt are un motor V8 cu 600 de cai şi 760Nm. Atinge suta la oră în 3.5 secunde şi prinde 320 km/h, cu 4km/h mai mult decât California. Preţul de start nu e oficial, dar intuim ceva în jurul celor 250.000 pe care îi dădeai şi pe un California. Dacă îi aveai, desigur. 

FERRARI PORTOFINO (GALERIE FOTO)

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.