Cum arata primul camping de lux din România. Vezi unde este noua locaţie - GALERIE FOTO

Postat la 04 iulie 2017 414 afişări

Ursa Mica este primul resort de glamping (camping de lux) din România, şi era situat în Nucsoara, Judetul Arges. În acest an, administratorii au anunţat că au schimbat locaţia, pe care momentan o păstrează secret.

Potrivit informaţiilor publicate pe pagina de Facebook a Ursa Mica Glamping Resort, locaţia campingului de lux s-a schimbat, fără ca reprezentanţii companiei să facă publică noua locaţie. 

"Ne dorim cel puţin la fel de mult ca voi să redeschidem cât mai repede şi în acelaşi timp să vă putem oferi tot ceea ce v-aţi dorit să găsiţi la Ursa Mică. Însă, pentru că nu vrem să facem în niciun fel rabat la calitate, estimarea noastră este că vom relua activitatea doar în sezonul următor, respectiv în primăvara lui 2018", scrie pe pagina companiei.

"Păstrăm în continuare surpriză noua locaţie, pe care o vom dezvălui de îndată ce vom şti cu siguranţă data redeschiderii", adaugă reprezentanţii.

La Ursa Mică fiecare cort are 4 paturi iar in pret sunt incluse: cazare cu acces la grupuri sanitare si dusuri separate pentru femei si barbati, cu 3 mese/zi in restaurantul propriu, acces la sauna, la ciubere cu apa calda si la tot ce ofera resortul, ghid de grup pentru activitati montane-drumetii sau bicicleta.

Bauturile de la bar nu sunt incluse in pret si se platesc separat.

Nu sunt acceptate animale de companie pentru ca resortul este păzit de doi ciobăneşti mioritici.

Check-in-ul se face incepand cu ora 16.00 in ziua sosirii iar check-out-ul se face cel tarziu la ora 12.00 in ziua plecarii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.