Cum arată oraşul care a fost aleas cea mai bună destinaţie turistică din Europa - GALERIE FOTO

Postat la 27 februarie 2018 234 afişări

Oraşul polonez Wroclaw a fost declarat cea mai bună destinaţie turistică a anului 2018 în cadrul competiţiei ”Cea mai bună destinaţie din Europa” care promovează cultura şi turismul. Wroclaw a învins oraşe precum Atena, Amsterdam sau Paris în competiţia care s-a desfăşurat online, obţinând voturi din peste 146 de ţări.

”Sunt extrem de mândru de această distincţie. Le mulţumesc tuturor locuitorilor şi turiştilor care au trecut prin Wroclaw. Câştigarea acestei competiţii arată că oraşul nostru este unul dintre cele mai atractive oraşe de pe harta Europei”, a declarat Rafal Dutkiewicz, primarul oraşului Wroclaw.

Wroclaw este supranumit şi Veneţia Poloniei pentru că este construit pe 12 insuliţe legate între ele prin peste 200 de poduri. Are cel mai mult spaţiu verde din Polonia, având construcţii pe doar 114 kmp, din totalul de 293 kmp.

Cititi mai multe pe www.gustarte.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.