Cum arată nepoata lui Charlie Chaplin, frumoasa actriţă din Game of Thrones - GALERIE FOTO

Postat la 17 iulie 2017 5743 afişări

Charlie Chaplin este, probabil, cel mai cunoscut actor din perioada filmelor alb-negru, unul dintre cele mai mari staruri ale primelor zile ale Hollywood-ului, potrivit historia.ro.

Charlie Chaplin s-a căsătorit de patru ori: de trei ori cu partenerele sale din filme, de care a divorţat la scurt timp, iar în 1943, la 54 de ani, s-a căsătorit cu Oona O’Neill, fiica în vârstă de 18 ani a dramaturgului Eugene O’Neill. A avut 11 copii, născuţi în intervalul 1919-1962, scrie libertatea.ro.

Pentru mulţi cinefili, Charlie Chaplin este un reper al artei cinematografice, fiind considerat un vizionar, un geniu. Nici urmaşii săi nu s-au lăsat mai prejos. Aceştia au încercat să îi ducă numele mai departe cu mândrie.

Şi acesta este şi exemplul nepoatei sale, Oona Castilla Chaplin, care a moştenit talentul actoricesc de la mama sa şi de la bunicul său. Frumoasa actriţă s-a născut în 1986, la Madrid şi a absolvit Academia Regală de Arte Dramatice din Marea Britanie, în 2007.

Este fiica actriţei Geraldine Chaplin şi strănepoata laureatului Nobel în literatură, Eugene O'Neill. Şi-a petrecut copilăria în Spania, Elveţia şi Cuba şi vorbeşte fluent spaniola, franceza şi engleza, potrivit cinemagia.ro.

Oona a început să joace în filme din 2008 şi, până acum, la 29 de ani, are la activ nici mai mult, nici mai puţin de 13 filme. O performanţă remarcabilă, fiind vorba de doar 8 ani de carieră.

Aceasta a fost distribuită în filme şi seriale TV, printre care Sherlock şi Game of Thrones, cel mai vizionat serial din istorie, unde a interpretat rolul Talisei Maegyr.

Se pare că are actoria în sânge, pentru că şi mama ei, Geraldine Chaplin, este actriţă, iar tatăl ei, Patricio Castilla, regizor în Chile. În 2009 a şi jucat, alături de mama sa în horror-ul Imago Mortis.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.