Cum arată localul deschis de Simona Halep în Constanţa - GALERIE FOTO

Postat la 25 ianuarie 2018 654 afişări

Simona Halep investeşte în afaceri în oraşul sau natal, Constanţa.

Simona Halep a castigat aproape 20 de milioane de euro din tenis, iar o parte din bani i-a investit in Constanta, orasul in care s-a nascut. Ea si-a ridicat o vila estimata la 600.000 de euro si a investit, se pare, si intr-un complex rezidential ce se ridica in Mamaia.

Pe langa imobiliare, Simona s-a lansat si intr-o alta afacere, inaugurandu-si recent o cafenea in Constanta. Localul se numeste "SH Cafe”, literele fiind scrise, la intrare, pe o minge de tenis. Interiorul este generos, fiind dotat cu mobilier de ultima generatie. In cafeneaua Simonei, pe langa cafea si sucuri, se pot manca omlete, croissante, dar si pizza. Pentru ca tenismena este mai mereu plecata in turnee, de local se ocupa fratele ei, Nicolae.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.