Cum arăta în tinereţe cea mai bogată femeie din lume, moştenitoarea imperiului L'Oréal - GALERIE FOTO

Autor: Alina Mihai Postat la 23 septembrie 2017 1754 afişări

Liliane Bettencourt, cea mai bogată femeie din lume şi moştenitoarea grupului de cosmetice L'Oréal, a decedat la vârsta de 94 de ani. Anunţul a fost făcut de fiica sa, Francoise Bettencourt Mayers printr-un comunicat remis de New York Times.

"Liliane Bettencourt a murit în această noapte în locuinţa ei. Ar fi împlinit 95 de ani la 21 octombrie. Mama a plecat în pace".

Potrivit Forbes 2017, Bettencourt era cea mai bogată femeie din lume şi ocupa locul 14 în topul celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere de aproape 40 de miliarde de dolari.

A fost unica fiică a fondatorului L'Oreal, Eugène Schueller, implicându-se astfel în afacere încă de la vârsta de 14 ani. După moartea tatălui său, Bettencourt a moştenit imperiul, dar nu a dorit să fie preşedintele grupului, lăsând conducerea firmei în mâinile soţului său Andre, până la decesul acestuia în anul 2007.

Afectată de Alzheimer, plasată sub tutelă, ea s-a retras de pe scena publică din 2012.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.