Cum arată iachtul fostului DICTATOR Saddam Hussein. Are un apartament prezidenţial, 17 camere de oaspeţi şi propriul scaun de frizer - GALERIE FOTO

Postat la 23 mai 2018 606 afişări

Iachtul Basrah Breeze a fost construit în 1981 pentru fostul dictator Saddam Hussein, însă acesta nu a urcat niciodată la bordul impresionantei nave.

Iachtul are un apartament prezidenţial, 17 camere de dimensiuni mai mici pentru oaspeţi, 18 cabine pentru echipaj, o clinică medicală, încăperi în care prezenţi ar fi trebuit să ia masa dar şi alte câteva dormitoare.

După căderea lui Saddam, autorităţile din Iraq au reuşit să intre în posesia navei, oferind-o spre vânzare la preţul de 30 de milioane de dolari. Pentru că nu au reuşit să găsească un cumpărător, s-a decis ca iachtul să fie folosit de cercetătorii care analizează viaţa marină.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apartament,
criminali,
detinut,
reusita,
saddam,
iacht

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.