Cum arată cele mai luxoase cabane de schi din lume - GALERIE FOTO

Autor: Ana Raduta Postat la 27 decembrie 2011 809 afişări

Schiul este de departe cel mai popular sport de iarnă, iar cei care îl practică investesc uneori sume impresionante pentru pasiunea lor. Nu numai echipamentele sunt importante, ci şi locul în care îşi petrec vacanţele de iarnă. Urmăriţi un top al celor mai luxoase cabane de schi din lume.

Împătimiţii acestui sport de iarnă îşi programează vacanţele cu mult timp înainte şi aleg cu grijă staţiunile montane care au pârtii îngrijite şi cabane care să le asigure tot confortul, după o zi obositoare de schiat. CNBC a realizat un top al celor mai luxoase şi, implicit, scumpe cabane de ski din lume.

Sunt impresionante atât prin design, cât şi prin dotări şi toate sunt scoase la vânzare. Iată cum arată şi cât costă aceste refugii ideale pentru iubitorii de ski cu conturi grase.

SURSA: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cabane,
ski,
sport
/actualitate/cum-arata-cele-mai-luxoase-cabane-de-schi-din-lume-galerie-foto-9102503
9102503
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.