Cum arată cel mai nou şi impresionant complex hotelier din Maldive unde un weekend te costă cât un Duster - GALERIE FOTO, VIDEO

Postat la 09 ianuarie 2018 123 afişări

Format din peste 1.000 de insule, arhipelagul Maldive îşi primeşte oaspeţii cu ape albastre, nisip alb şi "pete" de corali.

În acest moment există peste 100 de hoteluri de lux pe insule, oferind turiştilor condiţii dintre cele mai bune.

Cu toate acestea, puţine se apropie de luxul oferit de Soneva Jani. Fiind unul dintre cele mai noi hoteluri de pe insule, Soneva Jani este format din 24 de vile plutitoare şi o vilă pe plajă.

Cele mai mici vile costă între 3.000 şi 5.000 de dolari pe noapte, în vreme ce vila de pe plajă poate fi închiriată cu 20.000 de dolari pe noapte.

Fiecare vilă plutitoare are şi o piscină care oglindeşte albastrul oceanului; mai mult, acoperişul vilei este unul retractabil, astfel încât turiştii se pot bucura noaptea şi de cerul înstelat.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.