Cum arată cel mai confortabil loc de avion din lume: ”O mică familie ar putea să încapă aici” - GALERIE FOTO - VIDEO

Autor: Ioana Matei, Roxana Cârcior Postat la 14 decembrie 2017 350 afişări

Emirates, cel mai mare operator aerian din Orientul Mijlociu, şi-a lansat recent noile cabine de clasa I. Preţul pentru o călătorie în acestea porneşte de la 7.000 de lire sterline pentru un zbor, potrivit Daily Mail.

Acestea au 3,7 metri pătraţi şi vor schimba percepţia asupra unei călătorii cu avionul datorită intimităţii pe care o oferă, meselor gourmet oferite ori televizoarelor cu ecrane de 81 cm cu care sunt dotate acestea.

Casey Neistat, un star YouTube, a făcut o filmare în care a prezentat caracteristicile noilor cabine. ”Arată ca o cameră de hotel - mică, dar extrem de elegantă, nu doar ca un loc de avion”, a spus el pe vlogul lui, care a strâns până acum trei milioane de vizualizări. Cabinele au şi o garderobă personală, precum şi un spaţiu de depozitare pentru bagajele de mână, posibilitatea de a seta temperatura, precum şi intensitatea luminii. ”O mică familie ar putea încăpea aici”, explică vloggerul în postarea sa.

Este uimit de faptul că spaţiul este prevăzut cu două ecrane - televizorul, precum şi un iPad. Prin intermediul iPad-ului, pasagerii pot intra în contact cu personalul navigant.

”Noile cabine Emirates sunt mai bune decât jumătate din hotelurile în care am stat vreodată”, spune în articolul Daily Mail şi Jeremy Clarkson.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.