Cum arată cea mai scumpă casă din Bucureşti are 15 camere, aproape 2.000 de metri pătraţi - FOTO

Postat la 26 septembrie 2017 2945 afişări

Are 15 camere, aproape 2.000 de metri pătraţi şi se află unde altundeva decât în cea mai scumpă zonă a Capitalei: cartierul Dorobanţi.

Cum arată cea mai scumpă casă din Bucureşti are 15 camere, aproape 2.000 de metri pătraţi - FOTO

Vila este construită într-un stil architectural art-deco şi este amplasată în zona Dorobanţi şi dispune de 700 mp teren şi 2.300 mp construiţi. Cunoscută şi sub numele de “Vila Capo“, clădirea este o vila interbelică, dar renovată în 2013, cu elemente art- deco si accente neoclasice, adusă în contemporan printr-o gândire inteligentă a spaţiilor.

 

Imobilul are un etaj transparent, fluid care aduce cerul aproape şi lasă privirea sa se plimbe în voie peste oraş. Pe timpul nopţii este iluminat de spoturi care pot crea jocuri de lumini.

 

Vila este scoasă la vânzare cu 8,2 milioane de euro

 

VEZI GALERIA FOTO AICI

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.