Cum arată casa unuia dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari din România:

Postat la 07 februarie 2016 816 afişări

Dimineaţa la ora 9.30 piaţa Dorobanţi este animată de localnicii care fac o vizită brutăriei Paul pentru a cumpăra pâine aburindă pentru micul-dejun şi de maşinile care stau în trafic şi care aşteaptă cuminţi ca semaforul să arate culoarea verde. Străduţele din apropiere sunt însă adormite. Jaluzele sunt încă trase. Ziua pare să înceapă mai târziu aici.

Cum arată casa unuia dintre cei mai cunoscuţi designeri vestimentari din România:

 Veronica Zaharia, creierul creativ din spatele brandului de modă Parlor şi totodată proprietarul acestuia, este însă trează deja de ceva vreme. Debordează de energie. Ne întâmpină la intrarea casei sale din apropierea pieţei Dorobanţi, o casă cu istorie şi cu o personalitate aparte. Vila reuşeşte să iasă în evidenţă în ciuda simplităţii cromatice exact ca o rochie bine croită, purtată de un corp fără cusur. Se apropie de nouă decenii, însă casa îşi poartă anii cu mândrie. Dacă la exterior îşi dezvăluie experienţa, la interior este îmbrăcată în veşminte colorate şi tinereşti şi îţi transmite o stare aparte.

„Timp de patru ani am lucrat la renovarea casei pentru că a trebuit reconsolidată şi pentru că ne-am dorit să o readucem la forma ei iniţială“, îşi aminteşte designerul. Când au cumpărat-o, ea şi soţul său, casa era împărţită în trei apartamente, ei negociind de altfel cu fiecare proprietar în parte pentru achiziţie. Construită în anii ’30, casa fusese modificată de-a lungul timpului, astfel că atunci când au început lucrările era plină de rigips.

„Am vrut să readucem casa la forma ei iniţială, atât la interior, cât şi la exterior. Când am văzut-o prima dată a fost de fapt o dragoste în perspectivă pentru că mi-am dat seama cum urma să arate după renovare.“

Vezi aici cum arată casa Veronicai Zaharia

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-casa-unuia-dintre-cei-mai-cunoscuti-designeri-vestimentari-din-romania-15045845
15045845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.