Cum arată casa Gabrielei Firea! Sufrageria a fost transformată în submarin

Postat la 09 decembrie 2016 31714 afişări

 Cum arată casa Gabrielei Firea! Sufrageria a fost transformată în submarin

Un reportaj realizat de Acasă TV arată cum locuieşte Gabriela Firea împreună cu soţul său.

Sufrageria casei a fost transformată îin submarin, numeroase tablouri care înfăţişează cuplul Firea-Pandele sunt afişate pe pereţi, multe decoraţiuni aurite.

"Nu suntem in sufragerie, suntem intr-un submarin. Am reusit sa dam aceast tip de decor si de aceea avem hublouri in loc de geamuri. Am cautat in ultimii doi ani tot felul de lucruri. Am mai decorat cate un colt, in curte avem si o ancora" a spus Florin Pandele.

"Cand m-a invitat prima data in casa la el si mi-a prezentat sufrageria, respectiv submarinul, am crezut ca am incurcat-o! Nu stiam cum sa ies daca nu imi placea. Treptele care duc spre dormitor, m-au speriat pentru ca sunt foarte inalte" a povestit amuzata Gabi Firea.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.