Cum arată adevăratele cizme UGG şi fabrica din Australia unde sunt produse - GALERIE FOTO

Postat la 19 aprilie 2014 1220 afişări

Cizmele UGG au apărut în Australia, şi sunt două versiuni ale acestei poveşti: o variantă spune că au fost inventate de fermierii locali care, la începutul secolului trecut, voiau să îşi păstreze picioarele calde iar cea de-a doua că sunt creaţia surferilor, din aceleaşi raţiuni de confort.

Oricum ar fi fost inventate, au devenit o imagine obişnuită pe străzile tuturor oraşelor lumii şi una dintre mărcile cele mai imitate. În Australia încălţările sunt produse de "Australian UGG Original", din piele şi blană de oaie, cu adaosuri de piele de căprioară, cusute de mână şi impermeabilizate. Cum arată fabrica şi procesul de producţie, în galeria foto ce urmează.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-adevaratele-cizme-ugg-si-fabrica-din-australia-unde-sunt-produse-galerie-foto-12481234
12481234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.