Cum arată acum fiica lui Gheorghe Hagi. A fost desemnată "Cea mai bună actriţă" la Actor Awards - FOTO

Postat la 10 ianuarie 2018 1742 afişări

Nu a mostenit pasiunea tatalui sau pentru sport, insa Kira este eleva la o scoala de actorie din SUA, ba chiar a urcat de cateva ori pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti.

Recent Kira Hagi a fost desemnată "Cea mai bună actriţă" la Actor Awards, competiţie intenaţională care recompensează cele mai bune interpretări de pretutindeni.

Ea a fost remarcată pentru rolul din producţia "Fragile", fiind răsplătită cu titlul de "cea mai bună actriţă" în luna decembrie 2017.

Competiţia Actors Awards recunoaşte în fiecare lună actorilor de pe plan internaţional. Fiica lui Hagi a postat pe Facebook o imagine cu acestă recunoaştere şi a scris "eu în drum spre Oscar"

„Foarte interesantă prestaţia tinerei şi talentatei actriţe. Kira a oferit o performanţă extraordinară într-un provocator spectacol one-man show. A fost o plăcere să o urmăresc. Felicitări!“, a transmis Jean Vincentelli, actorul francez care este preşedintele juriului Actors Awards.

In 2014, Kira Hagi a avut rolul principal in "Bucuresti, te iubesc", o productie de dragoste care s-a bucurat de mare succes. Tanara a debutat si in lumea teatrului, intr-o piesa care s-a jucat la Teatrul de Comedie din Bucuresti. Acolo a fost remarcata de actorul George Mihaita, care a spus la vremea respectiva ca fiica lui Hagi are toate calitatile sa devina o mare actrita, potrivit stirileprotv.ro

Daca frumoasa Kira nu se sfieste sa-si laude tatal de fiecare data cand are ocazia, nici Gica Hagi un se lasa mai prejos. El a tinut mortis de-a lungul timpului sa precizeze ca isi sprijina fiica in tot ceea ce este nevoie. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.