Cum arată acest hotel în interior este impresionant. Vezi ce îl face unic în lume - GALERIE FOTO

Postat la 06 octombrie 2017 506 afişări

În Suedia a fost inaugurat un hotel de gheaţă care nu mai trebuie reconstruit an de an. E primul din lume primeşte permanent clienţi, indiferent de anotimp.

ICEHOTEL, primul hotel de gheaţă din lume, construit prima oară în 1989. Acesta a devenit ICEHOTEL 365 şi e unic în lume.

Aflat la 200 de kilometri de cercul arctic, hotelul are un sistem de răcire, care îl ţine în picioare, ce funcţionează având la bază panouri solare.

Are un bar, o capelă şi 10 apartamente de lux, în care temperatura constantă este de minus 5 grade Celsius. Cei care înnoptează aici nu suferă de frig, pentru că au la dispoziţie saci de dormit călduroşi, pături şi blănuri.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.