Cum a venit azi la şcoală Tudor Helgiu, elevul devenit cunoscut după ce a fost trimis acasă să se tundă/ Reacţia directorului

Postat la 18 octombrie 2017 4099 afişări

Tudor Helgiu, elevul de clasa a X-a de la Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu” Cluj-Napoca, trimis marţi acasă să se tundă, s-a prezentat miercuri la ore netuns. ”Regula nu are niciun rost, nu mai suntem pe vremea comunismului, când băieţii erau obligaţi să se tundă”, a spus acesta.

Cum a venit azi la şcoală Tudor Helgiu, elevul devenit cunoscut după ce a fost trimis acasă să se tundă/ Reacţia directorului

Tudor Helgiu a declarat, miercuri, presei, la intrarea la Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu” că părinţii săi îl susţin în totalitate şi că nici lor nu li se pare normal ca un elev să fie judecat după lungimea părului.

”Această regulă nu are niciun rost, nu mai suntem pe vremea comunismului, când băieţii erau obligaţi să se tundă, pentru că erau păduchi şi alte probleme. Acum, cine vrea să aibă părul lung, se spală pe cap de câteva ori pe săptămână. Mi-am crescut părul doi ani, în această perioadă nu m-am tuns şi chiar nu am vrut să mă tund.

Nu mi se pare normal ca în 2017 să te judece profesorii după cum arăţi, că ai părul lung sau nu te bărbiereşti şi să te trateze altfel. Părinţii mei mă susţin în totalitate, nu li se pare nici lor o chestie normală. Au trăit în comunism şi nu vor ca şi noi să experimentăm măcar o parte din comunism. Mesajul meu este < Nu contează cât de lung am părul, important e cât de mult gândesc>>”, a spus Helgiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.