Cum a reuşit o vedetă să-şi distruga moştenirea de 100 milioane de dolari. Are deja datorii de 16,7 milioane

Postat la 21 februarie 2018 1282 afişări

Lisa Marie Presley are datorii de 16,7 milioane de dolari, se arată într-un raport contabil făcut public de TMZ.

Cum a reuşit o vedetă să-şi distruga moştenirea de 100 milioane de dolari. Are deja datorii de 16,7 milioane

Lisa Marie Presley nu şi-a mai plătit taxele la stat între 2012 şi 2015, strângând o datorie totală de 10 milioane de dolari.

În plus, divorţul de Michael Lockwood, de anul trecut, a adus-o pe fiica regelui Rock’n’Roll-ului la sapă de lemn.

Ea are patru copii: Riley Keough (28 de ani), Benjamin Keough (25 de ani) şi pe gemenele Finley şi  Harper Lockwood (9 ani) şi susţine că „este urmărită de ghinion în afaceri şi pe plan sentimental”.

În afară de taxele neplătite, Lisa Marie e datoare la avocaţi cu 450.000 de dolari, are mai multe carduri de credit de câte 500.000 $ şi este convinsă că a fost furată de contabili.

În noiembrie 2017, Lisa Marie a dat în judecată firma care îi administra banii acuzând-o că i-a tocat averea de 100 de milioane de dolari. În replică, managerul ei a trimis o listă cu cheltuielile făcute de Lisa Marie Presley în ultimii ani.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vedetă,
Lisa Marie Presley,
dolari,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.