Cum a reuşit o tânără de 27 de ani care a renunţat la şcoală să facă 7 milioane lire sterline într-un an

Postat la 22 iulie 2016 90 afişări

Cum a reuşit o tânără de 27 de ani care a renunţat la şcoală să facă 7 milioane lire sterline într-un an

O tânără mamă care a renunţat la şcoală fără să obţină nicio diplomă a construit o companie de milioane de lire sterline în doar un an, potrivit unui articol al publicaţiei britanice Daily Mail. Prin intermediul afacerii Want that Trend, tânăra comercializează haine online, alese după propriul gust. Tânăra a ajuns astfel la la venituri de 7 milioane de lire sterline după primul an de funcţionare şi plănuieşte să ajungă la 10 milioane de lire sterline anul acesta.

Victoria Molyneux are 27 de ani şi locuieşte în Chesire. Ea a lansat boutique-ul online Want That Trend în aprilie anul trecut. Tânăra a sperat iniţial la câteva zeci de comenzi săptămânale, dar businessul ei i-a depăşit aşteptările şi ajunge în prezent la 2.000 de comenzi zilnice. În prezent, în cadrul companiei sale lucrează 22 de angajaţi, iar printre planurile de dezvoltare a afacerii se numără lansarea unei linii destinate mamelor şi copiilor.

Tânăra spune că şi-a propus de la început să vândă ceva chic şi bine făcut, dar ieftin, după ce a avut probleme să găsească haine pentru ea.

”Mi-au plăcut mereu hainele, dar nu am avut bani”, a declarat tânăra publicaţiei britanice. A vizitat distribuitori en gros şi producători locali şi a reuşit să lanseze astfel o primă colecţie de produse. A urmărit de asemenea tutoriale video de unde a aflat cum să construiască un site prin care să-şi vândă produsele. Înainte să îşi lanseze afacerea, tânăra era angajată într-un call center, post la care a renunţat în momentul în care vânzările au început să crească.

Victoria este şi model pentru rochiile sale; se promovează făcându-şi selfie-uri pe care le publică pe site-ul ei şi pe reţelele sociale. ”Când mă uit pe alte site-uri văd cum arată diferit pe modele slabe. Vreau să arăt cum vor arăta hainele mele pe oameni normali”, a declarat ea.

A câştigat astfel circa 50.000 de followeri pe Instagram şi peste 1,2 milioane de like-uri pe Facebook. Antreprenoarea a născut-o pe fiica ei, Isabella, la cinci luni după ce a lansat businessul Want That Trend; de unde şi inspiraţia ca în viitor să creeze o linie de haine dedicată mamelor şi fiicelor. Recent a încheiat primul ei parteneriat cu o vedetă, Holly Hogan, cu care a lansat prima colecţie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-a-reusit-o-tanara-de-27-de-ani-care-a-renuntat-la-scoala-sa-faca-7-milioane-lire-sterline-intr-un-an-15535808
15535808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.