Cum a minţit Metrorex publicul în legătură cu eliminarea cartelei de 62 de călătorii

Postat la 11 februarie 2016 1093 afişări

Cum a minţit Metrorex publicul în legătură cu eliminarea cartelei de 62 de călătorii

Metrorex a eliminat anul trecut popularul abonament de 62 de călătorii motivând că bucureştenii sunt nemulţumiţi de faptul că  nu mai ştiau câte călătorii aveau.

"Abonamentul lunar cu 62 de calatorii se elimina ca urmare a numeroaselor nemultumiri exprimate de publicul calator.", se arata în comunicatul Metrorex "S.C. Metrorex S.A. a analizat petiţiile şi propune eliminarea acestui titlu de călătorie".

Numai că ieri, 9 februarie, Marin Aldea, directorul general interimar Metrorex, a declarat într-un interviu pentru agenţia de ştiri Agerpres "Este adevărat că acest titlu de călătorie era foarte utilizat şi benefic pentru călători şi am analizat mult până să luăm decizia de a scoate din portofoliu cartela de 62 de călătorii. Decizia a fost pur economică."

Mai mult de atât acesta a mai spus că : "În jur de 35-40% dintre călători îl foloseau, deci un procentaj destul de mare, în detrimentul abonamentului lunar, care aproape dispăruse din paleta noastră de oferte — ajunsese la un procentaj de utilizare de 2-3%.".

"din variantele luate în calcul am constatat că pentru a nu scoate din uz cartela de 62 de călătorii ar fi trebuit să măresc preţul şi la titlul ăsta şi la abonament cu mai mult faţă de cât a fost modificat. Văzând cum stau lucrurile, a fost aleasă varianta aceasta, de eliminare a cartelei de 62 de călătorii, care nu a fost bine primită în rândul călătorilor, dar poate nici nu s-a înţeles că nu am avut altă soluţie.", a mai spus Marin Aldea în interviul acordat Agerpres.

"Decizia a fost să scoatem cartela, iar abonamentul nu l-am mai mărit cu 10 lei, ci doar cu 5 lei. Soluţia a funcţionat din punct de vedere economic. Că au mai existat nemulţumiri...bănuiam că vor exista.", a încheiat el 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-a-mintit-metrorex-publicul-in-legatura-cu-eliminarea-cartelei-de-62-de-calatorii-15063325
15063325
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.