Cum a incercat să scape o şoferiţă băută, care a lovit o maşină şi a fugit de la locul accidentului

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 25 noiembrie 2022 160 afişări

O şoferiţă băută, care a lovit o maşină şi a fugit, a încercat să scape dându-şi altă identitate când a fost prinsă de poliţiştii locali din Timişoara.

Cum a incercat să scape o şoferiţă băută, care a lovit o maşină şi a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi joi seara de un coleg aflat în timpul liber care a observat că un autoturism de culoare gri a acroşat un alt autoturism parcat regulamentar. Poliţiştii locali au urmărit autovehiculul în cauză, pentru că nu s-a oprit să vadă cât de grav a lovit cealaltă maşină şi se deplasa haotic punând în pericol ceilalţi participanţi la trafic. La volan se afla o femeie, care emana un puternic miros de alcool şi a încercat sa scape dându-şi altă identitate.

„Ea a declarat verbal că are 37 de ani, dându-şi un nume care nu era real. Femeia emana un puternic miros de alcool, fiind incoerentă. La verificarea mai amănunţită i s-a stabilit identitatea reală, aceasta având 35 de ani şi fiind din Timişoara”, arată Poliţia Locală Timişoara.

La faţa locului a fost chemat şi un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, care, la verificarea cu etilotestul, a stabilit că femeia avea o alcoolemie de 1,06‰ în aerul expirat, motiv pentru care a fost predată de poliţiştii locali celor de la Biroul Rutier, pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean în vederea recoltării de probe biologice şi continuarea cercetărilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
alcool,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.