Cum a câştigat la lotto de două ori într-o săptămână o adolescentă de 19 ani

Autor: Ioana Matei Postat la 11 iulie 2017 549 afişări

Rosa Dominguez şi-a cumpărat două bilete lotto de răzuit a câte 5 dolari în interval de o săptămână şi s-a dovedit atât de norocoasă încât a câştigat cu ambele sume considerabile, potrivit unui articol publicat pe siteul sfgate.com, în care este citat un comunicat de presă al California Lottery.

Cum a câştigat la lotto de două ori într-o săptămână o adolescentă de 19 ani

,Dominguez se întorcea din Arizona în momentul în care a decis să cumpere primul bilet de la o benzinărie din regiunea San Luis Obispo. A răzuit biletul şi a descoperit astfel că a câştigat un premiu de 555.555 dolari. ”Eram atât de emoţionată că mi-a venit să plâng”, spunea ea. Câteva zile mai târziu, Dominguez a cumpăraun alt loz de răzuit de la o benzinărie din Greenfiled, care s-a dovedit a-i aduce alţi 100.000 de dolari. 

 

Ea a declarat că plănuieşte să meargă la cumpărături şi să îşi cumpere o maşină cu aceşti bani. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.