Cum a ajuns un manager din industria tutunului să devină manager de videochat

Postat la 22 septembrie 2017 1233 afişări

După 14 ani petrecuţi în multinaţionale, Iulian Vlad a decis să investească în videochat.

Cum a ajuns un manager din industria tutunului să devină manager de videochat

Timp de mai bine de 14 ani, Iulian Vlad a lucrat alături de cei mai mari jucători din industria tutunului şi alcoolului. Din fiecare funcţie deţinută a învăţat şi a căutat mereu să facă un pas mai departe. Două motive au fost cele care l-au determinat să intre în această afacere: provocarea unui business aflat încă în perioada de pionierat, după cum spune chiar el şi potenţialul financiar.

“Am decis că este momentul să aplic cunoştinţele şi skills-urile dobândite în tot acest timp, într-un proiect personal. Doi ani am analizat piaţa şi am decis să mă alatur echipei de management AVC Studios, în proiectul Gloria Agency şi parteneriatul cu Jasmin, despre care cred cu tărie că va revoluţiona industria de online adult entertainment din România şi din lume. Motivul principal pentru care am luat această decizie este legat de provocările pe care le voi întâmpina în cadrul acestui proiect, precum şi munca de pionierat în această industrie. În plus, în urma analizei de piaţă efectuate a reieşit faptul că această industrie este departe de a fi ajuns la maturitate, bucurându-se de un potenţial fantastic.” – Iulian Vlad, manager Gloria Agency

Primul gând a fost să cumpere o franciză, aşa cum este trendul în industrie, însă în urma discuţiilor cu managerii agenţiei a înţeles că cea mai bună soluţie este să devină partener. 200.000 de dolari a investit în sediul din centrul capitalei, agenţia ajungând luna aceasta la 3 sedii de lux deschise în Bucureşti, toate inaugurate chiar în acest an.

“Am fost contactaţi de foarte mulţi investitori care voiau să cumpere franciza dar este greu să le garantezi succesul când la mijloc nu există experienţă. Aşa că preferăm să rămânem acţionari, pentru că ţinem foarte mult la calitatea serviciilor şi ştim că România poate ajunge pe cele mai înalte culmi în acest domeniu, contribuind din ce în ce mai mult la bugetul statului.” – Liviu Berbece, administrator Gloria Agency

Prima agenţie de trafic din România, dedicată modelelor de videochat

Potenţialul extraordinar de dezvoltare în această industrie i-a determinat pe managerii agenţiei să creeze şi prima firmă de trafic dedicată modelelor de videochat, o premieră pentru ţara noastră. Prin cumpărarea de trafic şi crearea propriilor siteuri de trafic, aceasta are ca scop creşterea numărului de membri care ajung în camerele modelelor, lucru ce se reflectă în suma câştigată la finalul lunii. Încasările ar urma să crească cu 30% până la 60%.

“Este un proiect pe care l-am testat vreme de 2 ani cu diferite firme de trafic din afară şi cu Gloria Agency. Am investit peste 200.000 de dolari până acum şi suntem pregătiţi să ajungem la investiţii de aproape 1 milion de dolari şi să creăm peste 100 de locuri de muncă noi, în următorul an. Am semnat şi un parteneriat în valoare de peste 50.000 de dolari cu Diva Trafic, numărul 1 în trafic online pentru modele independente. În tot acest timp am testat pentru modelele care lucrează cu noi dar vrem ca acest serviciu să fie valabil până la finalul anului şi pentru modele independente sau alte studiouri. - Alex Ardelean, co-fondator Direct Soft.  

“Am lucrat timp de 3 ani la un intranet, un program care optimizează şi monitorizează modelele independente sau din studiouri care colaborează cu Jasmin. A fost foarte greu să construim acest soft, pentru că de la lună la lună site-urile aduc câte ceva nou şi trebuia în permanenţă să ne updatăm.“ - Ivan Stoianov, project manager Direct Soft

200.000 de lei plăteşte lunar agenţia de videochat către bugetul de stat. Managerii spun însă că, având în vedere evoluţia businessului, anul viitor vor ajunge să achite taxe şi impozite de câte o jumătate de milion de lei în fiecare lună.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.