Cum a ajuns o tanără care căuta prin tomberoane să deţină o avere de 250 de mil. dolari

Postat la 06 octombrie 2016 2173 afişări

Cum a ajuns o tanără care căuta prin tomberoane să deţină o avere de 250 de mil. dolari

Înainte ca Sophia Amoruso să înfiinţeze Nasty Gal - a început prin a vinde haine vintage pe eBay ca apoi să devină o afacere de sute de milioane de dolari - şi-a petrecut adolescenţa căutând prin tomberoane şi furând din magazine.

Galerie foto

De fapt, primul lucru pe care l-a vândut nu a fost o piesă vestimentară, ci o carte furată

"Cărţile erau cea mai uşoară pradă pentru o hoaţă novice, aşa cum eram eu", a scris ea în cartea autobiografică "#GIRLBOSS."

La ora actuală, nu are niciun motiv să mai fure sau să mai caute prin gunoaie. Averea ei este estimată la 250 de milioane de dolari.

Sophia a început să cunoască succesul în 2010. "După ce Nasty Gal a devenit afacere în sine, m-am trezit cu un milion de dolari în cont".

În aceste condiţii, unii ar putea să dea iama prin magazine, dar Amoruso şi-a ţinut portofelul închis. "Cel mai neinspirat lucru este să creşti cheltuielile pe măsură ce veniturile cresc. Am fost atentă să evit această greşeală."

Unul dintre motivele pentru care s-a abţinut de la cheltuieli necugetate a fost lipsa timpului. "Mult timp, am fost concentrată să-mi dezvolt afacerea şi nici măcar nu mi-a trecut prin cap să cheltui banii. Chiar dacă mi-aş fi dorit să arunc 500 de dolari pe o pereche de pantofi, eram mult prea ocupată să o fac".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.