Culmea răbdării, testată de un australian care a aşteptat o pizza timp de 18 luni

Postat la 25 octombrie 2016 419 afişări

Culmea răbdării, testată de un australian care a aşteptat o pizza timp de 18 luni

Tuturor ne este cunoscută aşteptarea care ne pune la încercare răbdarea atunci când comandăm de mâncare şi aşteptăm livrarea acasă. Atunci când trebuie să aşteptăm o oră, ni se pare o eternitate, însă cum ar fi dacă ar trebui să aşteptăm…18 luni?

Prin această experienţă inedită a trecut un australian, a cărui răbdare a fost testată cu adevărat. Clientul nemulţumit a intentat un proces companiei Domino`s şi după ce avocaţii acesteia nici măcar nu s-au prezentat în instanţă, a primit o despăgubire de 910 dolari.

 

Bărbatul a comandat în urmă cu un an şi jumătate câteva pizza mari, de la o pizzerie aflată în apropiere de locuinţa sa. Comanda nu a fost onorată, însă patronul a promis să se revanşeze şi şi-a cerut scuze de mai multe ori. Păgubitul nu a intrat nici în posesia comenzii şi nici banii nu i-au fost returnaţi. După un an, clientul care este avocat s-a hotărât să-şi ceară drepturile şi a dat compania în judecată. Instanţa a decis că este extrem de neplăcut să ai invitaţi, să comanzi de mâncare acasă, iar comanda să nu fie livrată, astfel încât cazul s-a soluţionat în favoarea clientului, scrie descopera

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asteptare,
pizza,
timp,
refuz,
livrare,
mancare,
clienti,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.