Cu cine se va duela Simona Halep în primul tur al turneului WTA de la Washington

Autor: Octavian Vasilescu Postat la 29 iulie 2017 158 afişări

Simona Halep, principala favorită a turneului WTA de la Washington (Statele Unite ale Americii) şi numărul 2 WTA, posesoarea unui wild card, o va înfrunta, luni, în primul tur, pe americanca Sloane Stephens, locul 926 WTA, o altă posesoare de wild card.

Va fi al şaselea duel direct între Halep şi Stephens. Românca s-a impus de trei ori până în prezent. Pe tabloul principal de la Washington se mai află jucătoarele Monica Niculescu, locul 57 WTA şi Patricia Maria Ţig, locul 136 în ierarhia mondială. Niculescu va juca în primul tur cu japoneza Nao Hibino, locul 92 WTA, în timp ce Ţig va înfrunta o jucătoare venită din calificări.

Turneul WTA de la Washington este dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
WTA WASHINGTON,
SIMONA HALEP,
NICULESCU ŢIG

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.