Cu ce se ocupa singura femeie pe care miliardarul Tiriac a luat-o de sotie

Postat la 31 august 2017 676 afişări

Singura femeie cu care miliardarul Ion Tiriac a fost casatorit este stabilita in Germania si este o mare iubitoare de golf.

Cu ce se ocupa singura femeie pe care miliardarul Tiriac a luat-o de sotie

De aproape 30 de ani, fosta sotie a miliardarului este legitimata la Golf-Club Heilbronn-Hohenlohe, situat intr-un sat aflat la 10 km nord de Stuttgart. De altfel, ea este capitanul echipei de femei +65 de ani a clubului la care este inscris si actualul sau sot, Hartmut Sigwart, un afacerist local ce detine o firma de investitii in capitala landului Baden-Württemberg.

 

Pasionata de golf, ea joaca de 3-4 ori pe saptamana, cam 2-3 ore la fiecare sedinta, iar din cand in cand participa la competitii. Uneori merge la concursuri chiar si in Franta sau Elvetia, unde a jucat si impreuna cu printul Dimitrie Sturdza. Dupa absolvirea Institutului de Cultura Fizica, handbalista a lucrat ca antrenoare la Scoala Sportiva numarul 3 din Bucuresti, unde a antrenat trei grupe de handbaliste, iar dupa ce s-a stabilit la Stuttgart a preluat un post de profesor de sport la Wirtemberg Gymnasium, un liceu situat foarte aproape de arena pe care evolueaza VfB Stuttgart si de uzinele Mercedes. Pentru scurt timp, ea a fost si antrenoare la grupele de copii ale clubului de fotbal SV Prag Stuttgart 1899, scrie sport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.