Cu ce se ocupă ambasadorul român la Berlin

Autor: Mihai Mitrica Postat la 18 septembrie 2011 53 afişări

Consiliul Superior al Magistraturii a constatat că ambasadorul român la Berlin, Lazăr Comănescu, a intervenit în activitatea judecătorilor braşoveni, astfel încât va cere să ceară Ministerului de Externe să înceteze astfel de presiuni, considerate periculoase pentru sistemul judiciar.

Patru magistraţi de la Tribunalul Braşov au solicitat intervenţia CSM, reclamând că au primit o scrisoare de la Ambasada României la Berlin pentru a interveni în cazul unei cetăţean german care avea de rezolvat un dosar civil în Braşov.

Lazăr Comănescu este fost ministru de externe, iar MAE a apărat gestul său, susţinând că o scrisoare nu poate fi considerată imixtiune în afacerile justiţiei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cu-ce-se-ocupa-ambasadorul-roman-la-berlin-8768029
8768029
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.